Microblading

Hva er Microblading?

Det er tatovering av ett og ett hårstrå.Du vil selvfølgelig få litt bedøvelse, og du får et fyldigere og veldig naturlig bryn!

 

Tenk deg å ha velstelte bryn hele døgnet og alle dager i året. Tenk deg å reise på ferie helt usminket-men allikevel se stelt ut, du kan bade,gå ute i regn og snøvær- og ikke være redd for at sminken på dine bryn skal forsvinne.

Med MICROBLADING våkner du opp hver morgen og ser fresh ut!

Microblading er det aller nyeste innen 3D bryn-teknologien hvor man pigmenterer inn microtynne hårstrå. 
Dette er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynhår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn. Teknikken går ut på å tilføre pigment ved help av et fint blad som består av microsmå nåler. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Er det en aldersgrense på microblading?

Ja, Vi følger de samme reglene som ved tatovering og ønsker ikke å utføre en permanent behandling på de under 18 år. 
Det vil derfor være 18 års aldersgrense på microblading.
 

Hvem passer microblading for?

Alle som ønsker mer markerte og fyldigere bryn. Selv om du har mye hår og fyldige bryn naturlig kan det være de som ønsker å ramme inn brynene ved hjelp av Microdblading.

Hvem kan ikke få utført microblading?

De som har utfordrende hudsykdommer, arrdannelser på bryn, ammende og gravide,eller andre smittsomme sykdommer.
Går du på medisiner for høyt blodtrykk, blodfortynnende eller har diabetes må dette informeres om da behandlingen ikke kan utføres.
Har du veldig fet hud kan det hende huden ikke holder fargen like godt. Hver kunde får utdelt et egenerklærings-skjema som skal fylles ut og fungere som en kontrakt mellom kunde og salong
.

2016 design4you frisør og velvære as : Stoaveien 3,4848 Arendal :MOBIL 91567509